Conopida murata

de marcela1979 in Muraturi, 23 Oct 2012 | 19829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • sare pentru muraturi
  • 3 linguri zahar
  • 500 ml otet
  • 1 plic condimente pentru muraturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Se pune la fiert otetul cu apa, la o parte otet 2 parti apa. Se adauga 3 linguri sare si 3 linguri zahar. Cand clocoteste se adauga continutul plicului de condimente. Conopida se rupe in buchetele si se opareste in amestecul de apa cu otet. Se scoate si se aseaza in borcane, apoi se toarna lichidul peste. Se capseaza si se pune deoparte pana se raceste. Cand s-a racit se pune in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

adry88 1

23.10.2012, 22:17

marcela1979 1

23.10.2012, 23:12

multumesc tuturor pentru aprecieri

Sim0na 1

24.10.2012, 13:38

am pus si eu, dar am mai combinat-o cu diverse

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida murata